Calonge i Sant Antoni reforça la majoria absoluta amb l'entrada del regidor de Tots pel Poble

L'acord amb Raoni Molina segella un pacte a quatre bandes amb Junts, el PSC i el PP i passar de nou a deu regidors

L'equip de govern de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà) reforça la seva majoria absoluta amb l'entrada del regidor de Tots pel Poble, Raoni Molina. L'acord segella un pacte a quatre bandes amb Junts, el PSC i el PP i suma un regidor més al govern encapçalat per Jordi Soler, que passa dels nou als deu regidors.

A partir d'ara, Molina assumirà les competències de Platges i de Salut. El regidor de Tots pel Poble gestiona una empresa de lleure i esport i treballa en tasques comercials i de direcció en una empresa especialitzada en manutenció. Raoni Molina és tècnic superior en guiatge, informació i assistència turística, tècnic en salvament i socorrisme esportiu i tècnic en emergències sanitàries.

El govern de Calonge i Sant Antoni s'amplia. Aquesta setmana s'ha tancat l'acord que suma un nou grup municipal a l'equip de govern, el de Tots pel Poble, i que "en reforça l'estabilitat", segons recull un comunicat fet públic pel consistori.

A partir d'ara, l'equip de govern municipal el formen deu regidors i quatre grups. En concret, Junts (sis regidors i que ostenta l'alcaldia), el PSC (dos), el PP (un) i Tots pel Poble (un). L'entrada de Raoni Molina també ha suposat remodelar les competències. A partir d'ara, el regidor de Tots pel Poble assumirà les àrees de Platges i Salut.

A Calonge, el pacte segellat després de les municipals ja va permetre que el govern tingués majoria absoluta (perquè al municipi baix-empordanès, aquesta se situa en nou regidors). Ara, aquesta majoria es reforça amb el representant de Tots pel Poble.