Tres detinguts en una persecució policial per Sant Antoni amb trets a l'aire dels Mossos

Els agents van enxampar els tres ocupants d'un dels vehicles i busquen els d'un altre vehicle

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes durant persecució policial amb dos vehicles que anaven a gran velocitat per Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà) i es perseguien entre ells.

Els fets es remunten a quarts de cinc de la tarda quan una patrulla es va creuar amb dos cotxes que circulaven de forma temerària per l'avinguda Catalunya i van estar a punt de provocar un accident.

Els mossos els van començar a seguir els cotxes i els van fer tota mena indicacions per tal que s'aturessin. Finalment, un d'ells es va aturar i els tres ocupants van fugir corrent. L'altre va continuar a gran velocitat i va intentar envestir la policia, que va llençar tres trets intimidatoris a l'aire.

Segons avança el Diari de Girona i ha confirmat aquest diari, el vehicle va aconseguir fugir i els agents van poder arrestar els tres ocupants que van escapar corrent. Tots tres acumulen nombrosos antecedents i durant l'escorcoll la policia els van trobar una arma de foc simulada, una defensa extensible i una navalla.

Els atribueixen els delictes de conducció temerària i desobediència a agents de l'autoritat.