Palafrugell posa a la venda les entrades per visitar la Fàbrica de Joguines dels Reis d'Orient

Es podrà visitar els dies 27, 28 i 29 de desembre de 2023 i 2 i 3 de gener de 2024

Palafrugell (Baix Empordà) ha posat avui a la venda les entrades per visitar La Fàbrica de Joguines de SS. MM. els Reis d’Orient. Aquest any, una Fàbrica de Joguines renovada torna a la nau de la Bòbila per oferir una activitat infantil de Nadal única a les comarques gironines.

Durant els dies 27, 28 i 29 de desembre de 2023 i 2 i 3 de gener de 2024, de 17 a 21 hores, els infants podran gaudir d’un espai màgic, on a través d’un recorregut-espectacle pel món dels surets es podrà veure com aquests treballen per tenir a punt tots els regals que els nens i nenes demanen als Reis d’Orient. Durant la visita també es podran entregar les cartes per a SS. MM. els Reis Mags i fer el fanalet per portar el dia de la Cavalcada.

Els surets són els ajudants dels Reis Mags, que amb les seves accions àgils i divertides s’encarreguen de fer funcionar la Fàbrica de Joguines. Aquests personatges porten un vestuari especial creat amb peces de suro, d’aquí el seu nom.

Les entrades es poden adquirir al web per un preu de 3 € (menors de 2 anys gratuït) o els dies de funció en el mateix horari a taquilla (segons disponibilitat). Les visites estan dividides en franges de 30 minuts.