Busquen un encaputxat per robar a punta de pistola en una benzinera de Girona

El lladre va fugir en cotxe amb una altra persona

Els Mossos d'Esquadra busquen un home encaputxat que aquest dimecres al vespre va atracar a punta de pistola en una benzinera de Girona. Els fets van tenir lloc poc després de les nou del vespre quan un home va entrar a la botiga de la benzinera que hi ha a prop de Clínica Girona.

Una vegada dins, va treure una arma -que no se sap si era de foc o de mentida- i va amenaçar les dues dependentes que hi havia perquè li donessin els diners de la caixa. En una d'elles la va apuntar al cap i a l'esquena. Una vegada va aconseguir els diners de la caixa, l'home va fugir en cotxe amb una altra persona que l'esperava dins del vehicle en direcció a Barcelona.

Els agents dels Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'atracament poc després d'un quart de deu de la nit, quan les dependentes van prémer el botó de seguretat que tenen en cas d'atracament.

Segons explica Diari de Girona, els Mossos van arribar fins al lloc dels fets, el lladre ja havia fugit. La policia està investigant el cas d'aquest robatori violent i busquen el lladre i l'acompanyant. De moment, ja estan estudiant les càmeres de seguretat per identificar els dos homes i el cotxe.