L'oferta turística i gastronòmica de Girona es promociona a Bèlgica

La Diputació va protagonitzar un acte a L’espai Felix Pakhuis d’Anvers

L’espai Felix Pakhuis d’Anvers (Bèlgica) va acollir aquest dimarts al vespre una acció per promocionar l’oferta turística i gastronòmica de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, organitzada per la Diputació de Girona i que va incloure també un sopar-tast de productes del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent.  

En l’acte, hi va participar el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, que va estar acompanyat del diputat i vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef, i de la diputada de Girona Excel·lent, Vanessa Peiró.  

En l’esdeveniment, que va coincidir amb la visita del FC Barcelona a la ciutat belga amb motiu del partit de fase de grups de la Champions League contra el Royal Antwerp FC, aquest vespre, hi va assistir el president del FC Barcelona, Joan Laporta, conjuntament amb el vicepresident de l’Àrea Social, Antoni Escudero, i els directius Miquel Camps, Joan Soler i Aureli Mas. També hi van ser presents el director de l’Àrea de Futbol, Deco, i l’integrant de la Comissió Esportiva, Enric Massip.  

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, va incidir en «el valor del mercat belga, el cinquè en importància per a la destinació en l’àmbit internacional». Aquest any 2023, segons dades recollides a finals d’octubre, uns dos-cents cinquanta mil dels gairebé vuit milions de turistes que han visitat les comarques gironines procedien d’aquest país.  

El sopar amb degustació de productes del segell Girona Excel·lent va ser a càrrec dels cuiners Pep Nogué, Jordi Àvila i Ferran Pont, del restaurant Quinze Ous de les Preses.  

Aquest esdeveniment és una de les darreres accions promocionals que la Diputació de Girona, a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, durà a terme durant l’any 2023.