Detenen a Figueres un conductor begut, drogat i sense carnet que va provocar un accident a l'N-II

L'arrestat va intentar fugir camp a través i es va amagar darrere uns matolls

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el dia 8 de desembre un jove, de 29 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i les drogues.

El passat dia 8, pels volts de dotze de la nit, es va produir un xoc frontal entre dos turismes a la carretera N-II, al terme municipal de Figueres. Quan els agents van arribar al lloc de l’accident, van trobar el conductor d’un dels vehicles que havia resultat il·lès a causa del xoc. També van veure com el conductor del cotxe causant de la topada intentava fugir camps a través i s’amagava darrere uns matolls per no ser descobert.

Els mossos van adreçar-se on es trobava el conductor que havia intentat fugir i van observar que presentava una ferida lleu a la cara possiblement per no fer ús reglamentari del cinturó de seguretat.

Els agents també van veure que l’home presentava clars símptomes d’haver consumit begudes alcohòliques. En la prova de detecció d’alcohol va donar un resultat positiu d’1,00 mg/l. També se li va fer la prova de detecció de substàncies estupefaents on va resultar positiu en cocaïna, amfetamines i cànnabis. Per aquests motius i per la seva implicació en l’accident els mossos el van detenir en el lloc dels fets.

Quan la patrulla va comprovar la resta de dades del conductor també van comprovar que aquest circulava sense permís de conduir, ja que li constava anul·lat a França per manca de punts.

El detingut, sense antecedents, va passar el mateix dia 8 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.