Un home s'entrega a la Policia Municipal de Girona després de cremar casa seva a Blanes

Diversos veïns el van veure abandonar el lloc dels fets moments abans de declarar-se el foc

El propietari d'una casa adossada a Blanes (Selva), es va entregar ahir a la comissaria de la Policia Municipal de Girona confessant que va calar foc al seu habitatge.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de les tres de la tarda al barri de Valldoig quan es va alertar mitjançant d'una trucada al 112 que s'estava cremant una casa unifamiliar. Fins allà es van desplaçar un total de tres dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat per tal d'apagar les flames.

En l'operatiu també hi van ser presents agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Blanes. El foc va començar a la planta baixa i va ser ràpidament sufocat pels Bombers sense registrar-se ferits.

En el moment de l’incendi no hi havia ningú a la casa i seguidament es va intentar localitzar al propietari, alhora que es va iniciar una investigació per tal d'esbrinar qui era la persona que conduïa un vehicle de color blanc que va abandonar el lloc dels fets instants abans de declarar-se el foc.

En aquest darrer sentit, es va comprovar que el propietari del vehicle era el mateix amo de l’immoble, esbrinant-se també que havia sortit de Blanes en direcció a Tordera circulant per la GI-600.

Gairebé tres hores més tard que es va iniciar l’operatiu per extingir l’incendi, pels voltants de les sis de la tarda, la Policia Municipal de Girona va informar que s’havia presentat a les seves dependències un veí de Blanes que afirmava ser el propietari de la casa incendiada.

L’home va demanar al cos de seguretat gironí que el detinguessin perquè era el culpable d’haver originat el foc.