L’Ajuntament de Girona signa un conveni amb l’Associació de Joves Empresaris

Busquen afavorir la inserció laboral de les persones inscrites a la borsa de treball municipal

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la presidenta de l’Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG), han signat aquest matí un conveni per tal d’afavorir la inserció laboral de les persones inscrites a la borsa de treball de l’Ajuntament de Girona en algun dels serveis de l’AJEG.

En concret, el conveni s’estableix per tal de dur a terme la selecció dels perfils professionals relacionats amb els serveis que es pugin derivar de les necessitats de l’AJEG. Segons afirma la tinenta d’alcalde de Promoció i Ocupació, Marta Madrenas, “aquest conveni es circumscriu a l’explícita voluntat del govern de generar sinèrgies amb actors socials claus de la ciutat, per així sumar esforços i d’aquesta manera multiplicar resultats”.

Aquests perfils professionals es podran cobrir amb persones inscrites a la borsa de treball de l’Ajuntament de Girona o que hagin participat en els programes de formació, orientació i inserció que duu a terme el Servei Municipal d’Ocupació (SMO), per tal d’assolir la seva integració sociolaboral. Aquest és el primer pas de la col·laboració entre l’Ajuntament de Girona i l’AJEG, que en els propers mesos es podria ampliar en matèries com la formació.

La voluntat de l’Ajuntament de Girona, a través de l’SMO, és desenvolupar actuacions i projectes destinats a la formació i a la inserció sociolaboral de persones de la Girona i la seva àrea urbana. En aquest sentit, el consistori treballa per establir acords de col·laboració amb entitats i associacions de la ciutat per portar a terme aquests objectius.