La Masella estrena la temporada amb la idea d'obrir totes les pistes durant el pont de la Puríssima

L'ocupació als establiments a peu de pistes és d'un 90%

L'estació de la Masella (Cerdanya) ha inaugurat la temporada d'esquí aquest dimarts, obrint el sector de Coma Oriola. Amb les precipitacions de les darreres hores es podran posar en marxa més remuntadors i quilòmetres de pistes a partir de dimecres.

Així, es treballa amb la idea de poder oferir tot el desnivell esquiable durant aquest pont de la Puríssima. Les baixes temperatures d'aquests dies han fet possible la producció de neu, que ha estat necessària per poder començar la temporada.

De cara a aquests dies festius, l'ocupació se situa en un 90% en els establiments que hi ha a peu de pistes. Des de l'estació asseguren que els esquiadors venen amb "moltíssimes ganes" de gaudir de l'esport blanc i que les perspectives per Nadal són bones.

La directora comercial de Masella, Maite Marté, ha reconegut que "ha costat" poder inaugurar la temporada d'enguany, tot i que s'ha mostrat molt contenta per la "nevadeta d'última hora" que ha arribat a tot el desnivell esquiable de l'estació. A més, ha destacat que la qualitat és "immillorable" i que s'està treballant per poder obrir el pla de Masella a partir d'aquest dimecres.

Un dels primers esquiadors que han passat per aquestes pistes cerdanes ha estat Homero Herrera, que ha reconegut que no es pot "reprimir" a l'hora d'acudir el primer dia de la temporada. A més, ha destacat l'esforç que s'ha fet per poder-la posar en marxa.

Per la seva banda, Jordi Rossell, ha dit que tenia moltes ganes de gaudir de la neu i que tant el gruix com la qualitat és molt bona. "Esperant gaudir tota la temporada, com a mínim, com avui", ha conclòs.