Palafrugell atorga 29.000 euros en subvencions als centres educatius del municipi

Es destinaran a l'adquisició de material de robòtica i per la socialització de llibres

L’Ajuntament de Palafrugell (Baix Empordà) acaba d’acordar la concessió de 29.000 euros als centres educatius del municipi en concepte de subvencions per a l’adquisició de material de robòtica educativa i per la socialització de llibres per al curs 2023-2024. En concret, 20.000 van destinats a les subvencions de robòtica i 9.000 euros als llibres.

L’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, explica: “l’educació és un eix clau per al creixement i desenvolupament de les persones, i en conseqüència d’un municipi. Des del Govern municipal volem impulsar totes les iniciatives que tinguem a les nostres mans per contribuir a l’educació dels nostres infants i joves i fomentar la igualtat d’oportunitats”.

La concessió de les subvencions s’ha realitzat a través de dues convocatòries obertes a tots els centres, realitzades aquesta tardor. Cal destacar, que totes els sol·licituds presentades han complert els requisits i podran optar a la corresponent subvenció a través de la presentació dels justificants pertinents.

Els centres educatius que rebran la subvenció corresponent a robòtica educativa de 2.000 euros són: Centre Prats de la Carrera, Escola Barceló i Matas, Escola Carrilet, Escola Pi Verd, Escola Sant Jordi, Escola Torres Jonama, Escola Vedruna, Institut Baix Empordà, Institut Frederic Martí Carreras i Institut La Sureda.

Pel que fa als centres educatius que rebran 1.000 euros en concepte de subvenció per la compra de llibres socialitzats són: Centre Prats de la Carrera, Escola Barceló i Matas, Escola Carrilet, Escola Pi Verd, Escola Sant Jordi, Escola Torres Jonama, Escola Vedruna, Institut Frederic Martí Carreras i Institut La Sureda.