Clou la 5a edició dels Concerts a Cegues que ha esgotat les entrades dels 15 concerts

Dissabte la Ludwig Band va oferir una sessió doble al Cooking Girona

La Ludwig Band va ser el grup sorpresa encarregat de tancar la cinquena edició dels Concerts a Cegues amb una doble sessió al Cooking Girona aquest dissabte.

Després de quatre setmanes de festival, el grup d’Espolla, una de les formacions més de moda a Catalunya, va posar el punt final al cicle amb un concert que va fer vibrar el públic fent sonar les cançons del seu nou disc, ‘Gràcies per venir’, i alguns dels seus èxits anteriors.

La cinquena edició dels Concerts a Cegues ha comptat amb quinze concerts de molt petit format, sense escenari ni equip de so i amb artistes sorpresa que el públic no descobria fins al moment del concert.

El festival va arrencar el dissabte 11 de novembre amb les actuacions sorpresa de Mar Pujol a la Casa Masó i Montse Castellà al Micvé del Museu dels Jueus i des de llavors ha viscut quatre caps de setmana plens d’activitat.

Durant el mes de novembre també han passat pel festival Xavi Sarrià, històric líder d’Obrint Pas que des del 2017 gira en solitari; Roger Mas, una de les referències de la cançó d’autor catalana; Jo Jet i Maria Ribot, immersos en la gira de celebració de 10 anys; Esther, que oferia el primer concert a Girona després de la seva irrupció amb força al País Valencià, Àlex Pérez, que estrena projecte en solitari després de treballar com a productor i compositor amb artistes com Miki Núñez, Alfred García o Mariona Escoda, i Henrio, qui va ser cantant de Clara Peya i aquest 2023 ha publicat el disc en solitari ‘Somewhere, sometimes’.

Més enllà dels concerts a la Casa Masó, el Micvé del Museu dels Jueus i el Cooking Girona, el festival també ha visitat en aquesta cinquena edició l’Antic Hospital de Santa Caterina, el Refugi Antiaeri, els Banys Àrabs, la Capella de Sant Jaume, la Sala Vitralls de la Catedral de Girona i la presó del Museu d’Art, espais singulars i emblemàtics de la ciutat amb un gran valor, històric, cultural i patrimonial.

Aquesta cinquena edició es tanca amb un 100% d’ocupació i totes les entrades exhaurides des d’abans de començar el festival. En les primeres 24 hores de venda es va exhaurir un 60% de l’aforament i una setmana abans de l’inici del festival es va penjar el cartell de ‘sold out’ per a les quinze sessions, amb un total de 500 entrades venudes.