Detenen a Llers un conductor que duia més de sis quilos de marihuana

L'home va envestir dos vehicles policials en intentar fugir d'un control de carretera

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 27 de juny a Llers (Alt Empordà) un conductor que duia més de sis quilos de marihuana. Es tracta d'una jove de 22 anys, de nacionalitat francesa i veí de Les Plessis Robinson (França).

Els fets es van produir cap a quarts de dotze de la nit del 27 de juny quan dues patrulles de mossos estaven fent un control preventiu a la carretera GIP-5107, al terme municipal de Llers. Els agents van donar indicacions a un cotxe per tal que s'aturés però el conductor va voler saltar-se el control i va augmentar la velocitat per intentar esquivar els agents. Arran de la maniobra va perdre el control i va col·lidir contra dos vehicles policials.

Després de la col·lisió, el conductor va continuar la marxa per intentar fugir però els mossos el van interceptar i aturar a pocs metres del lloc. En detenir l'infractor, els mossos van comprovar que no tenia permís de conduir. A més, van escorcollar el vehicle i van localitzar 6,1 quilograms de marihuana, que podria estar valorada en uns 34.000 euros.

El detingut, amb antecedents, va passar el 29 de juny a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.