Detingut l'home que va amenaçar i agredir la conductora d'un autobús a Olot

L'individu té 45 anys i acumula nombrosos antecedents

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'home que va amenaçar i agredir la conductora d'un autobús a Olot (Garrotxa) després de negar-se a pagar el bitllet del fill. L'individu té 45 anys, acumula nombrosos antecedents i se'l va acusar inicialment per un delicte d'amenaces (tot i que va causar lesions a la conductora i també danys al vehicle).

Els fets van passar aquest dimarts pels volts de dos quarts de nou del vespre. L'home, que viatjava amb la seva parella i el seu fill de quatre anys, va negar-se a pagar el bitllet de l'infant des de Sant Esteve d'en Bas a la capital de la Garrotxa, al·legant que se li estava tramitant la targeta que permet viatjar gratuïtament.

La conductora, però, va explicar-li que calia mostrar la targeta i que, si no la tenia, havia d'abonar el preu del trajecte que volta l'euro i mig. Després d'una discussió inicial, l'home finalment va accedir a pagar, però durant el trajecte no va deixar d'increpar la conductora.

Un cop van arribar a destí, a la parada que hi ha davant del Centre d'Atenció Primària (CAP) de l'avinguda de Barcelona d'Olot, la discussió va anar pujant de to amb insults i recriminacions fins que el sospitós va etzibar una bufetada a la víctima.

Va ser en aquell moment quan ella va defensar-se amb un esprai de pebre per treure's de sobre l'agressor, que segons fonts properes anava visiblement begut. Finalment, la víctima va aconseguir avisar la Policia Municipal que es va personar al lloc dels fets.

L'individu, a més, va colpejar diverses vegades l'autocar mentre cridava al mig del carrer i va malmetre una de les portes del vehicle. Quan la policia va arribar a la zona va aconseguir calmar l'home i el va identificar.

Ahir, la víctima va presentar una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació. I poc després, la policia va arrestar l'individu. Tot i que la detenció va tenir lloc cap a quarts de dotze del migdia, no ha transcendit fins aquest dijous.

L'home té 45 anys i ja és un vell conegut de la policia, perquè acumula múltiples antecedents. Inicialment els Mossos d'Esquadra el van arrestar per un delicte d'amenaces. Aquest matí ha passat a disposició judicial.

La companyia de transports ha mostrat la solidaritat amb la treballadora i l'acompanyarà en el procés.