Un policia local de Llagostera fora de servei deté un lladre que fugia dels Mossos a Lloret

L'arrestat, amb nombrosos antecedents, ha ingressat a presó

Un agent del cos de la Policia Local de Llagostera (Gironès), fora de servei, va detenir el passat 17 de novembre una persona quan va accedir amb força en un habitatge del carrer Sénia del Barral de Lloret de Mar (Selva).

Els fets van succeir passades les nou de la nit, quan l’agent passejava per la zona, en hores fora de servei, i va veure com una persona accedia en un habitatge saltant pel mur i encenia una llanterna sospitosament visualitzant les portes i les finestres de l’habitatge situat a la primera planta.

L’agent en veure que la persona intentava accedir en un recinte privat, va trucar a la Policia Local i al 112 per avisar dels fets. Posteriorment a la trucada, l’agent va sentir un fort soroll i va veure com la persona accedia a l’interior de l’habitatge a través d’una de les portes exteriors.

El presumpte delinqüent va amagar-se darrere les escales d’accés quan la patrulla dels Mossos d’Esquadra va voler accedir a l’habitatge, i va fugir empentant a un dels agents del cos policial, que no va patir cap ferida, i va córrer pel mateix carrer en direcció a la Platja de Lloret de Mar.

Gràcies a l’actuació de l’agent de la Policia Local que es trobava a l’exterior de l’edifici, aquest el va poder retenir amb l’ajuda d’un altre ciutadà fins que van arribar els agents del cos de Mossos d’Esquadra que van realitzar la detenció.

El detingut, amb diversos antecedents penals, va passar a disposició judicial i va ingressar a presó.