Dos homes intenten atracar a punta de pistola un banc de Palau-saverdera

Els lladres han amenaçat un empleat i l'han colpejat amb la culata de l'arma

Dos homes han intentat atracar a punta de pistola una sucursal de "la Caixa" a Palau-saverdera (Alt Empordà). Els fets han passat aquest dilluns quan faltaven deu minuts per dos quarts de dues de la tarda.

Els dos individus, que han actuat a cara descoberta, han entrat a la sucursal i han amenaçat un dels treballadors. Fins i tot, l'han colpejat al cap amb la culata de l'arma i li han fet un petit trau. Ha estat un testimoni que ha presenciat l'entrada dels lladres el que ha alertat la policia. Els lladres, però, no han tingut temps d'endur-se res i, després de les amenaces, han fugit.

Els Mossos d'Esquadra han activat la recerca dels sospitosos per les principals carreteres de la comarca. Quan faltaven deu minuts per dos quarts de dues, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís que dos homes estaven atracant una sucursal de "la Caixa" al nucli del poble de Palau-saverdera. L'avís l'ha donat un testimoni que ha vist com els dos lladres entraven, a cara descoberta, a l'entitat bancària.

Els dos homes han amenaçat un dels treballadors i han exhibit una arma de foc. Els lladres, fins i tot, han arribat a colpejar el treballador amb la culata de l'arma, provocant-li una petita ferida al cap.

Poc després, i per raons que es desconeixen, els lladres han marxat del lloc dels fets amb les mans buides. Els mossos s'han fet càrrec de la investigació i han activat la recerca dels sospitosos, fent controls a les principals carreteres de la comarca. De moment, no hi ha detinguts.