Busquen un home per amenaçar l'encarregat del 'Paradise' a punta de pistola

Els fets van succeir al voltant de les sis del matí d'aquest passat dissabte a l'exterior de l'edifici

Els Mossos d'Esquadra han informat que la passada matinada de dissabte van rebre l'avís que un home s'havia encarat amb l'encarregat del macroprostíbul 'Paradise', situat a la Jonquera (Alt Empordà) i l'havia encanonat amb una arma de foc a l'exterior de l'edifici.

Una patrulla dels mossos es va dirigir al macroprostíbul poc després de les sis de la matinada i un responsable els hi va confirmar els fets. Els agents, amb l'ajuda d'altres patrulles dels mossos, van començar una recerca per localitzar al possible agressor, que va finalitzar sense èxit unes hores més tardt.

De moment, el cos policial assegura que encara no s'ha registrat cap denúncia per aquests fets. Aquesta no és la primera vegada que el marcoprostíbul de la Jonquera és notícia. Ara fa mig any, durant les festes de Nadal, l'edifici va haver de ser desallotjat dues vegades en rebre dues amenaces de bomba i en un dels casos els efectius del Tedax van haver de neutralitzar un artefacte que contenia un quilo d'explosiu - TNT o dinamita- a punt per detonar.