Bagué porta al Senat la petició de millora de l’encreuament de la N-II a Maçanet de la Selva

El senador de Junts es va reunir la setmana passada amb l’alcaldessa, Natàlia Figueras

El senador de Junts, Joan Bagué, portarà a la Cambra Alta la petició de Maçanet de la Selva de millorar l’encreuament de la N-II amb la urbanització de Montbarbat.

Bagué, que es va reunir la setmana passada amb l’alcaldessa, Natàlia Figueras, i regidors de l’equip de govern, ha registrat una bateria de preguntes a la Comissió de Transports i Territori per conèixer si l’Estat té previst fer properament les actuacions necessàries per reduir la perillositat en aquest punt.

“És urgent desencallar projectes i propostes que mai acaben de materialitzar-se com és el cas de la N-II, en concret a l’entrada a la urbanització de Montbarbat, on hi viuen unes 1.800 persones que cada vegada que entren i surten s’hi juguen la vida. Necessitem la col·laboració de totes les administracions per tal que el govern espanyol posi fill a l’agulla en aquest encreuament i resolgui una demora d’anys”, explica Figueras.

“Es tracta d’un tram amb un volum important de trànsit, on hi ha l’accés a aquesta urbanització, que té un canvi de rasant i un perill evident, també per al transport escolar que hi arriba. Encara que s’ha avançat en les actuacions previstes en d’altres punts, hem de vetllar perquè no hi hagi una tardança de 20 anys a resoldre aquest punt”, ha remarcat el senador.