Mateu Ciurana, guanyador de la 42a edició dels Premis Bonmatí del Rotary Club Girona

El periodista ha rebut reconeixement per l'article "Els morts i l'aigua trista"

El periodista de ràdio, escriptor, cineasta i gestor cultural Mateu Ciurana, és el guanyador de la 42a edició dels Premis Bonmatí de Periodisme del Rotary Club de Girona. El jurat ha decidit premiar l’article "Els morts i l’aigua trista", publicat al Diari de Girona, del periodista selvatà nascut a Caldes de Malavella (1959). El Rotary Club de Girona ha celebrat aquest dijous 16 de novembre al Casino de Girona (20:00h) una vetllada cultural de primer ordre per a la ciutat de Girona.

Els Premis Bonmatí, fundats pel Rotary Club Girona, s’han convertit en una referència en el territori gironí. Són un acte de reconeixement al bon periodisme, a l’ètica i a l’esforç per seguir fent del sector periodístic gironí un àmbit de cultura, coneixement i exemplar per a la població.

És per això, que una vegada a l’any se celebra, en commemoració de Manuel Bonmatí, l’entrega d’aquests premis tan significatius pel Periodisme. Aquests premis cerquen fomentar i motivar als escriptors d’avui a complir amb el deure d’informar amb credibilitat, de transmetre de manera veraç i amb criteri.

L’entrega de premis ha comptat amb la presència de l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar; el cronista oficial de la ciutat, Joan Boadas i una completa representació del Club Rotary Girona amb el seu president, Daniel Valls al capdavant.

Juntament amb Carles Ribas, vicepresident; Bernat Rubió, vicepresident i tresorer; Josep Albertí, secretari; Joan Gallardo, secretari tècnic i director; Marc Payrà, protocol i imatge pública; Joan Tarrés, responsable de la Fundació Rotaria; Albert Suñer, responsable de la filiació; i el Sr. Eduard Sadurní, mecer.