La Casa de Cultura de Girona acull una exposició d'una entitat que treballa amb discapacitats

'L'art com a mitjà d'expressió i autoregulació al Trampolí' es podrà visitar fins el 9 de desembre

Membres d'El Trampolí, una entitat d'atenció a persones amb discapacitats psíquiques, han inaugurat una exposició a sala d’exposicions del segon pis de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona amb l’objectiu de donar a conèixer la feina que els membres de l'associació fan als diferents tallers als quals assisteixen durant l'any. 

Aquest any ho han fet a través d’aquesta exposició titulada "L’art com a mitjà d’expressió i autoregulació al Trampolí", que es podrà fins al 9 de desembre a la sala d’exposicions del segon pis de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, de dilluns a divendres d’11h a 20h, i dissabtes d’11h a 18h. 

El Trampolí és una associació social i cultural, amb seu a la Bisbal d’Empordà, que treballa per a la plena normalització de les persones amb discapacitats psíquiques en totes les àrees de la seva vida.

Ofereix una gran varietat d’activitats i de tallers a partir de les quals els usuaris treballen per millorar la seva capacitat creativa, l’autoestima i l’autonomia.