Enxampen a Caldes de Malavella un jove que duia dues pistoles amagades en una motxilla

Els agents el van aturar després de veure com circulava en furgoneta a alta velocitat

La Policia Local de Caldes de Malavella (Selva) ha detingut un noi de 20 anys que portava dues pistoles amagades en una motxilla dins una furgoneta. Els fets van tenir lloc aquest dimarts poc després de mitjanit.

Cap a un quart d'una de la matinada, una patrulla que feia ronda amb el cotxe per l'avinguda doctor Furest va veure dues furgonetes circulant a més velocitat del compte. Els policies conduïen en sentit Llagostera, i les dues furgonetes -que anaven en direcció oposada- els van passar pel costat.

A partir d'aquí, els agents van decidir fer un seguiment discret. Des de la distància, van veure com les dues furgonetes entraven a la urbanització Llac del Cigne (cadascuna, per un accés diferent). Va ser llavors quan van decidir aturar un dels vehicles, a qui van interceptar quan circulava pel carrer Narcís Monturiol.

A dins la furgoneta hi anava un jove de 20 anys. El noi, quan va veure la policia, es va posar molt nerviós. Per això, després d'identificar-lo, els policies van decidir escorcollar la furgoneta.

A sota del seient del copilot, van trobar-hi una motxilla, i quan la van obrir, van veure com a dins hi havia dues pistoles i un silenciador. Cadascuna de les armes estava carregada i li havien esborrat els números de sèrie.

El detingut va intentar espolsar-se responsabilitats dient que no sabia que portava armes a la furgoneta. Però la Policia Local el va detenir per tinença il·lícita d'armes, ja que el jove no tenia permís, i el va traslladar fins a comissaria. Posteriorment, els agents el van derivar als Mossos d'Esquadra perquè el portessin davant del jutjat.