Ferit un camioner que ha travessat l'AP-7 i envaït l'altre sentit a Sant Julià de Ramis

Diversos carrils han quedat tallats i s'han registrat cues de fins a quatre quilòmetres

Un camioner ha resultat ferit aquest matí després de topar amb el seu vehicle contra la mitjana que separa els dos sentits de l'autopista AP-7 al seu pas per Sant Julià de Ramis (Gironès) segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L'accident s'ha produït a les 5:18h en el punt quilomètric 52 quan, per causes que es desconeixen, el conductor que circulava en sentit Barcelona ha creuat els quatre carrils de l'autopista i s'ha estampat contra la mitjana, travessant-la i envaint parcialment l'altre sentit.

Fins allà s'hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra que han tallat tres dels quatre carrils en direcció sud i un en direcció França mentre s'auxiliava al conductor i es retirava posteriorment el camió. Les afectacions de trànsit han arribat fins als quatre quilòmetres de cues.

Els Bombers de la Generalitat han assistit al conductor ferit i ajudat en les maniobres per a retirar el vehicle, treballant-t'hi un total de set dotacions terrestres.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha endut en ambulància l'home que es trobava ferit menys greu fins a l'hospital Josep Trueta de Girona on ha ingressat.