Una model gironina renega de Catalunya i diu ser víctima d'un boicot independentista

Judit Benavente, de Santa Coloma de Farners, es queixa de l'actitud dels catalans

La ex Miss Facebook Espanya i model amateur de Santa Coloma de Farners (Selva), Judit Benavente, s'ha queixat de ser víctima d'un boicot per part dels catalans que no la voten al concurs de Miss Facebook Món pel simple fet de representar Espanya. Així ho ha denunciat ella mateixa a través del seu Facebook i mitjançant el diari Mediterraneo Digital.

Benavente ha intentat també desacreditar a l'actual Miss Facebook Espanya, la model de Sant Gregori (Gironès), Montse Roura, acusant-la de votar a la candidata de São Tomé i Príncipe. Amb tot, la model amateur assegura que existeix un "lobby independentista" que li fa la vida impossible i l'acusa de ser espanyolista.

La hipocresia de Benavente

La veïna de Santa Coloma de Farners ha volgut ometre en les seves queixes que ella fou la primera a no votar a la seva companya gironina quan era jurat de Miss Facebook Espanya. Aleshores va decidir atorgar 10 punts a Sandra Tirado; 8 a Nadia Sanroma; 6 a Marta Blume; 4 a Lydia Botas i 2 a Lourdes Leo Muñoz.


Sorprenentment, no va donar un sol vot a Montse Roure i, per aquest fet, va rebre les crítiques d'alguns usuaris a la xarxa on li explicaven que "estava mal visit" que no votés a la seva companya. Arran d'aquest fet, la model amateur va reaccionar irada publicant al seu mur de Facebook que era objecte de coaccions i pressions.


 
No només això, Benavente va endurir el to a mesura que passaven les hores i va carregar directament contra Roura, acusant-la de ser la instigadora de les suposades crítiques, però aquest extrem no ha estat mai demostrat per la seva part.
 

 

El darrer capítol d'aquesta lamentable història ha arribat aquesta setmana, quan la candidata a Miss Facebook Món ha explicat ser víctima d'un boicot catalanista, assenyalant a un suposat "lobby independentista" que diu "no volen que representi a Espanya".

No contenta amb això, ha publicat captures de pantalla de Montse Roura on apareix votant a la candidata de São Tomé, acusant-la de mal companyerisme i anti patriota.
 

L'actual guanyadora de Miss Facebook Espanya, Montse Roura, ha explicat en declaracions a AraGirona.cat que es mostra sorpresa per l'actitud de Benavente. "No comprenc tot aquest mal rotllo que té en contra meva. Jo no la vaig votar perquè ella a mi tampoc ho va fer, com també per totes les publicacions que va publicar en contra meva a les xarxes socials", explica Roura que fins i tot apunta com "vaig intentar posar-me en contacte amb ella i no em va respondre". "Per què hauria de votar-la ara?" es pregunta la model de Sant Gregori, "el vot és lliure i tothom pot fer el que vulgui amb ell".

Campanya activa contra Roura

Benavente també va iniciar una campanya a Facebook per aconseguir que la rival de Roura s'imposés a les votacions populars, creant esdeveniments i mostrant el seu suport en públic a Sandra Tirado.
 

 
Els seus esforços però, no van fructificar i Roura es va emportar la corona, aconseguint més del doble de vots que Tirado.

Amb tot, aquest comportament fou denunciat als organitzadors del concurs que han explicat van prendre nota de l'actuació de Benavente al no estar permesa en les bases del concurs.Tanmateix no els fou necessari actuar ja que la jove de Sant Gregori va guanyar per àmplia diferència.