La dansa guanya pes en el Temporada Alta amb els espectacles d'Ayguadé, Yoshida i Mal Pelo

El festival programa per aquest cap de setmana la coproducció 'Together to get there'

El Temporada Alta ha programat per demà a les vuit del vespre 'Together to get there' al Teatre de Salt (Gironès). Es tracta de l'última proposta de la creadora catalana Lali Ayguadé i el navarrés Akira Yoshida i que està coproduïda pel mateix certamen. Ayguadé i Yoshida reflexionaran sobre les parelles en un espectacle sense text.

La comunicació o el suport mutu seran dos dels temes que es tractaran en aquesta producció. Però si bé al principi tot és bufar i fer ampolles, els dos ballarins parlen de com una parella afronta aquelles diferències que els separen, el desig de control i com trobar l'equilibri en un entorn d'inestabilitat.

'Together to get there' té una durada aproximada de 50 minuts i es preveu fer una postfunció entre els artistes i els espectadors a partir de les nou del vespre d'aquest mateix divendres.

Una altra de les grans apostes per la dansa d'aquesta edició del Temporada Alta és la nova proposta de Mal Pelo, que es podrà veure el 10 de novembre al Canal de Salt. En aquesta ocasió la companyia presentarà el resultat final de l'avançament que va oferir en l'anterior edició del certamen d'arts escèniques.

'Double Infinite. The Bluebird Call' parla sobre la necessitat d'imaginar i construir una ficció anacrònica per inventar-se el passat.

L'espectacle s'estructura en un tríptic on podem entrar en la intimitat de cada un dels personatges i com reconstrueixen un passat comú. Al llarg de l'obra es parla dels límits entre el que és imaginació i el que és real, com els records poden barrejar allò que va passar amb allò que volíem que passés, el desig i la ràbia.

Els membres de la companyia estaran acompanyats per música en directe i les projeccions cinematogràfiques.