L'Starbucks de l'Espai Gironès destina els 4.687 euros al Banc dels Aliments

Els diners els va recaptar dimarts durant la jornada inaugural

Starbucks, que va inaugurar aquest dimarts al centre comercial Espai Gironès de Salt el seu primer establiment a les comarques gironines, destinarà els 4.687 euros del primer dia de funcionament del nou establiment al Banc dels Aliments de la demarcació.

Aquesta iniciativa forma part del projecte Obertures amb causa d’Starbucks. Els beneficis obtinguts en el primer dia d’obertura es destinaran a la compra d’aliments de primera necessitat i es contribuirà a la gran tasca que fa aquesta ONG.

“L’aportació d’Stabucks és una mostra clara de la sensibilitat, solidaritat i col·laboració per assolir els objectius del Banc dels Aliments. Precisament en moments de gran necessitat i de dificultats en la captació d’aliments bàsics, com és la llet, volem agrair molt sincerament aquesta iniciativa”, afirma el vicepresident del Banc dels Aliments a la demarcació de Girona, Josep Maria Pagès.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, destaca que un cop més hi ha un retorn per al territori, un objectiu que de sempre ha defensat el centre comercial i agraeix a Starbucks la seva arribada a les comarques de Girona per mitjà de l’Espai Gironès. 

El nou establiment, que ha generat 15 nous llocs de treball, disposa d’una sala de 83 metres quadrats i una terrassa de 40 metres quadrats i té una capacitat de 48 persones.

Per celebrar l’obertura, la marca  va regalar als 100 primers clients tote bags amb motius d’Starbacks i Girona, i vasos reutilitzables. Aquests vasos són una de les ensenyes de la marca per la seva aposta amb la sostenibilitat i disminució del consum d’envasos d’un sol us. Cada cop que s’utilitzin per a les begudes es podran guanyar estrelles a la nova APP Starbucks rewards.  

Starbucks, primer distribuïdor i torrador de cafè del món i marca operada pel Grup Alsea a l’Estat espanyol des del 2018, valora l’Espai Gironès, com “un referent al territori” i per aquest motiu l’ha escollit.  Starbucks es va fundar el 1971 i té botigues arreu del món.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.