Dos mossos i un policia local de Roses salven un jove de 19 anys que va caure al mar

La mare del noi va avisar els serveis d'emergència al veure que no tornava a casa després de sopar

Dos mossos d'esquadra i un policia local de Roses (Alt Empordà) van rescatar un jove de 19 anys que va caure a l'aigua i no podia tornar. El fort onatge va impedir al jove arribar fins a la bocana d'on havia caigut arrossegat per una onada.

Tot plegat va passar pels volts de tres quarts d'onze de la nit. La mare del jove es va alertar al veure que el seu fill no tornava a casa després de sopar. De seguida es va posar en marxa una recerca per la zona però no el troben, fins que uns passejants avisen que l'han vist a prop de l'espigó.

A més, els testimonis expliquen als Mossos que han avisat al jove que era perillós caminar per la zona per la mala mar, però el noi no els va fer cas i va seguir endinsant-se a l'espigó en direcció al mar.

Va ser aleshores quan els agents dels Mossos i la Policia Local van escoltar els crits de la víctima que demanava ajuda. Al veure que el noi, que anava vestit, cada vegada s'enfonsava més i l'estat de la mar era d'onatge fort els dos mossos van saltar a l'aigua a rescatar-lo.

El policia local de Roses ho va fer tot seguit, amb un flotador per tal que el jove s'hi pogués agafar. Finalment el van poder treure de l'aigua i va ser atès pels equips d'emergència.