Starbucks obrirà el primer establiment a Girona el 24 d'octubre a l'Espai Gironès

L'empresa ha contractat 15 persones i el local tindrà una capacitat de 48 clients

L'empresa multinacional Starbucks obrirà la primera cafeteria a la demarcació de Girona el dimarts que ve, 24 d'octubre, al centre comercial Espai Gironès de Salt. El local gironí serà el primer que l'empresa obre fora de l'àrea metropolitana de Barcelona.

La cafeteria tindrà una sala de 83 metres quadrats i una terrassa de 40 metres més. L'empresa ha explicat en un comunicat que el local tindrà una capacitat de 48 persones i que ha contractat 15 treballadors per aquest establiment gironí.

Starbucks és el primer distribuïdor i torrador de cafè del món i des del 2018 la marca opera a l'Estat amb el grup Alsea. Amb l'obertura de la cafeteria a Girona, la multinacional mostra el seu pla d'expansió a Catalunya.

El centre comercial Espai Gironès va tenir 2,85 milions de visitants durant la primera meitat de l'any i va facturar 63 milions d'euros en vendes. Unes xifres que van a l'alça en la comparativa amb l'any anterior i això ha fet que Starbucks confiés en el centre comercial per obrir-se a Catalunya.