Dos detinguts per dur un camió amb plaques robades, furtar gasoil, no tenir l'ITV ni tarja de transport

Els dos homes circulaven per l'A-2 a l'altura de Riudellots de la Selva

Agents dels Mossos d'Esquadra van procedir el passat dissabte a la detenció de dues persones de 32 i 36 anys acusades d'un suposat delicte de falsificació de document públic, furt de gasoil,circular sense assegurança, no tenir la ITV superada ni comptar amb tarja de transport.

Els fets van tenir lloc a les 3:55h en el punt quilomètric 707 de l'A-2, dins el terme municipal de Riudellots de la Selva quan els agents estaven fent un control de furts a camions a les zones de descans.

Allà van observar un camió en moviment que duia unes plaques que constaven com a sostretes. Després d'aturar-lo van identificar al pilot i el copilot i també es van adonar com la tractora constava com a donada de baixa, sense assegurança ni ITV.

Els agents van procedir aleshores a fer comprovacions amb el remolc i tenia el número de bastidor que no concordava amb la matrícula. Fou aleshores quan van decidir immobilitzar el camió i un dels agents va entrar a la cabina, on va notar una forta olor a gasoil.

Després de fer un seguit de comprovacions es va donar que sota el seient posterior hi havia un motor tipus bomba connectada als propis dipòsits de combustible amb una instal·lació elèctrica i  de bombeig, presumptament per extreure gasoil d’altres camions.

A més, es localitzen unes mànegues de color blau amb forta olor a gasoil, emprades pel mateix fet delictiu.

Els dos homes van quedar detinguts i passar posteriorment a disposició judicial.