Detingut a Figueres un reincident per quatre robatoris amb força en bars i restaurants

L'home, de 34 anys, acumula fins a 20 delictes per fets similars

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres (Alt Empordà), van procedir el passat dissabte a la detenció d'un home de 34 anys acusat de quatre robatoris amb força produïts el darrer mes segons ha pogut saber El Gerió Digital.

La primera de les actuacions delictives va tenir lloc el 21 de setembre quan l'arrestat va forçar el vidre lateral d'un bar al carrer Ample de Figueres per després accedir al caixetí dels diners de la màquina de tabac.

El segon robatori es va registrar el 24 de setembre a les 4:30h quan l'home va trencar el vidre lateral d'una cafeteria situada al carrer Sant Joan Baptista de Figueres i arrencar el calaix per emportar-se 1.000 euros en efectiu.

Seguidament, al detingut se li imputa també un robatori el dissabte passat a les 00:35h en un restaurant situat a peus de la carretera N-II a Vilamalla i, finalment, el mateix dia a les 3:15h va protagonitzar un altre robatori a les instal·lacions esportives de l'avinguda Barcelona de Figueres.

Els Mossos el van arrestar aquell mateix dia i posteriorment, fruit de la investigació, se li han pogut imputar la resta de robatoris. L'home acumula una vintena de delictes per fets similars.

Els agents el van fer passar a disposició judicial l'endemà i va sortir en llibertat amb càrrecs.