Detingut per robar una barca i saquejar tres embarcacions a Palamós

L'home, de 45 anys, va ser localitzat a la deriva per uns pescadors

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Policia Marítima van procedir el passat dissabte a la detenció d'un home de 45 anys i veí de Palamós, acusat de tres robatoris en força i un furt en embarcacions amarrades al port de Palamós (Baix Empordà).

Els fets van tenir lloc pels voltants de les 9:26h quan els agents estaven fent un patrullatge amb l'embarcació Cap de Creus per l'exterior del port comercial quan van albirar els tripulants d'una barca que els feien senyals perquè s'hi apropessin.

En arribar van observar com aquests remolcaven una petita barca de color negre de dos metres i mig d'eslora que explicaven havien trobat amb el motor avariat i a la deriva al mig de la badia de Palamós. Al seu interior els agents hi van trobar un home i tot ple d'objectes.

Seguidament la Policia Marítima els va escortar fins al port i un cop allà li van preguntar al tripulant de la barca negre d'on sortia tot aquell material. L'home va explicar-los sense embuts que ho havia robat d'una embarcació fondejada al port, en una zona propera a la platja.

Pel que fa a la barca que havia utilitzat per a fer el furt, l'home va confessar que també l'havia robada. A partir d'allà els agents van fer un seguit de comprovacions per la zona i van identificar fins a dues embarcacions més que tenien la porta d'accés esbotzada i l'interior regirat.

El responsable del port va comunicar als propietaris de les barques que havien estat objecte del robatori perquè anessin a comissaria a presentar denúncia.

El detingut va passar a disposició judicial i va sortir en llibertat amb càrrecs.