Roses programa set actuacions musicals en una nova edició del Festivalet

Se celebrarà els capvespres dels dies 11 i 12 de novembre

Roses (Alt Empordà) celebrarà l'11 o 12 de novembre una nova edició del Festivalet a la plaça de la Perola per retre l'homenatge anual a les postes de sol sobre la badia, amb una proposta que combina llum, color, gastronomia i música.

En aquesta edició les actuacions musicals de dissabte aniran a càrrec de Guillem Ramisa, Abril Gabriele i Mercabanda, mentre que diumenge pujaran sobre l’escenari de la platja Carlota Flaneur i Clima.

Com a novetat, enguany la programació musical s’allargarà amb les ambientacions dels DJ’s Radio Cassete Nights (dissabte de 20 a 23 h) i DJ Lia Jensen (diumenge de 18.30 a 21 h).

Tastets i menús

Restauradors de Roses ofereixen durant tot el cap de setmana a la platja de la Perola el Pica-Tasta, degustacions de tastets gastronòmics on els establiments Can Cairó, Can Cervera, Cervesa de Roses, Falconera, Harry’s i Italian Beach Food da Brix, oferiran, entre les 16 i les 23 hores de dissabte i les 16 i les 21 h de diumenge, pizzes, creps, fajitas, brownies, quiches, raviolis,... acompanyats de cerveses, vi i refrescos.

Un any més, el festival estarà també present en els restaurants de la vila. En aquesta ocasió, del 3 al 12 de novembre, seran els restaurants Can Cervera, Harry’s, L’Àncora i Txot’s Roses, els encarregats de mostrar la varietat i qualitat de la gastronomia rosinca, oferint els seus Menús del Festivalet amb especialitats elaborades amb productes de proximitat i temporada.

Activitats artístiques paral·leles

Les oportunitats artístiques que ofereixen les postes de sol rosinques es faran paleses un any més amb un seguit d’activitats paral·leles, on els participants podran captar i immortalitzar la bellesa del paisatge.

Els aficionats a la pintura tornen a tenir enguany una nova cita amb el Concurs de Pintura Ràpida de la Posta de Sol de Roses, el dissabte 4 de novembre, amb premis que arriben fins als 500€ i categories infantils, juvenil i adults.

Per la seva part, els amants de la fotografia poden participar entre l’11 d’octubre i el 12 de novembre en el Concurs d’Instagram del Festival, publicant les seves imatges de la posta i optant a un premi de 300 euros.

L’Oficina de Turisme de Roses acull, del 17 d’octubre al 12 de novembre, l’exposició de les fotografies finalistes del concurs d’Instagram de la passada edició, mentre que entre el 7 i el 19 de novembre, exposarà també les obres guanyadores del concurs de pintura ràpida.