Les entrades pels Pastorets de Girona es posen a la venda divendres

L'obra comptarà amb un text nou i actualitzat als temps moderns

Girona recuperarà aquestes festes de Nadal Els Pastorets de Girona amb unes entrades que es posaran a la venda el proper 20 d'octubre. Després d'un any sense ells, la ciutat tornarà a comptar amb una activitat habitual en el calendari nadalenc.

Aquest 2023, la representació tindrà un text nou i actualitzat que barrejarà escenes del passat amb el món actual. Els nous Pastorets continuaran sent de caràcter familiar i musical, amb un format diferent, inclusiu i innovador, i amb trets gironins.

L’obra tindrà una durada d’1 hora i 45 minuts sense pausa i les entrades es podran comprar a les taquilles del Teatre Municipal i a través del web.

Una pastorets renovats

La història començarà amb en Joanet, un tiktoker que vol aconseguir likes. Ell serà el fil conductor de l'obra i qui guiarà el públic per les diferents trames amb els pastors, els àngels i els dimonis. Una història en la qual les persones assistents jugaran un paper molt important.

L'obra combinarà humor, música, modernitat i tradició per explicar el naixement de Jesús i els diferents obstacles que viuen els personatges típics de la cultura catalana. A través de la seva trama, Els Pastorets de Girona transmetran valors com l'amistat i la solidaritat.

En total, hi actuaran 60 persones de diferents edats i cultures, i hi haurà més de 30 persones com a ajudants de producció. El grup està format per professionals del món del teatre i per amateurs amb una àmplia experiència en el món d’Els Pastorets de Girona.

La representació tindrà un caire inclusiu, social i mediambiental, ja que diferents agrupacions de Girona participen en els decorats i en l'attrezzo, i es vetllarà per reduir al màxim l'impacte ambiental del material utilitzat per l'escenari, el vestuari i la il·luminació.