Calexico porta a l'Auditori de Girona els 20 anys del disc 'Feast of Wire'

Serà la seva única actuació a Catalunya

La banda nord-americana Calexico farà parada a l’Auditori de Girona aquest diumenge 15 d’octubre per oferir un únic concert a Catalunya, dins la gira europea per celebrar els 20 anys del reconegut disc Feast of Wire. Les entrades es poden adquirir al web de l’auditori.

Fa dues dècades que Calexico va publicar el seu quart àlbum d’estudi Feast of Wire, i per celebrar-ho, la banda de Tucson, Arizona, presenta una reedició de luxe del disc i una gira europea que també trepitjarà la ciutat de Girona amb un concert a la Sala Montsalvatge el pròxim diumenge 15 d’octubre a les 18h. Un homenatge explosiu que repassa les cançons del disc, però també algunes de les preferides dels seguidors i de la resta de projectes discogràfics.

Calexico és una banda d’indie folk i indie rock fronterer fundada pel guitarrista i cantant Joey Burns i el bateria John Convertino, que beu tant de la música del sud-est d’Estats Units com de la del nord de Mèxic, sense oblidar-se d’influències musicals d’altres cultures.

A principis del 2003, el grup va publicar Feast of Wire, un dels seus projectes més destacats, que va impulsar la seva trajectòria musical i va suposar un avenç en l’àmbit comercial i de reconeixement de la crítica.

Durant el mes d’octubre, la programació de l’Auditori de Girona també comptarà amb els concerts de La Ludwig Band (dissabte 21 d’octubre); Quartet Diotima (diumenge 22 d’octubre); Sophie Auster (diumenge 22 d’octubre); Els Amics de les Arts (divendres 27 d’octubre); i la Cobla La Principal de la Bisbal (diumenge 29 d’octubre). Les entrades es poden adquirir al web de l’auditori.