La vicesecretaria provincial de comunicació del PP Girona denuncia que l'han destituït per WhatsApp

Àngela Domènech diu que el motiu és per una petició de transparència a Jaume Veray

La vicesecretaria provincial de comunicació del PP Girona i portaveu municipal a Figueres (Alt Empordà), Àngela Domènech, denuncia que ha estat destituïda a través d'un missatge de WhatsApp després de demanar transparència al president de la formació a Girona, Jaume Veray.

No només això, Domènech també va recriminar al partit que quasi la totalitat dels 60.000 euros del pressupost de campanya del 28-M per a la demarcació, es van quedar a la capital, fet que va deixar molt afeblides les 30 candidatures restants com ja va passar en les eleccions del 2019.

"Una foto d'estudi, quatre flyers, un grapat de cartells, bolígrafs, globus i caramels, és el que reben els candidats per fer front a la campanya en els seus municipis", denuncia la popular que desgrana com a Puigcerdà, amb 200 euros de pressupost o a Blanes amb 400, es van quedar a tres i vuits vots respectivament d'obtenir representació al consistori.

"Vaig prometre que si entrava a l'ajuntament el primer que faria és aixecar les estores. Cal donar exemple. Si demanem transparència als nostres ajuntaments, primer cal fer-ho en els nostres partits, en aquest cas, el PP de Girona. Totes les formacions haurien de fer el mateix. Per por de perdre càrrecs, ningú s'atreveix. Perquè els nostres municipis funcionin, cal gent valenta amb capacitat de gestió i sobretot que no menteixin", ha dit Domènech.

La figuerenca, molt activa a xarxes socials des dels seus inicis, duia la vicesecretaria provincial de comunicació però tanmateix això no la va privar d'arribar a un acord amb un diari digital pirata denunciat per el Col·legi de Periodistes de Catalunya des del qual enviava notes de premsa i fotografies amb el logotip del mitjà, infringint la resolució del Consell de la Informació que reclama als dirigents polítics "donar exemple" i no "donar ales" a aquesta "aventures empresarials" que "incompleixen repetidament el codi deontològic".