Platja d'Aro celebra la segona edició del 'Moon light shopping'

Els comerços obriran fins a mitjanit i s'han preparat diversos espectacles

El municipi de Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà) acollirà el proper dissabte la segona edició del 'Moon light shopping'. Durant aquest dia els establiments restaran oberts fins a la mitjanit i, tot aprofitant l’inici de les rebaixes, oferiran descomptes, promocions i preus especials.

D'altra banda també s'ha previst una cercavila itinerant amb xanques i percussionistes a l’Avinguda de S’Agaró, Avinguda del Cavall Bernat i a les galeries comercials entre les deu de la nit i l'hora de tancament. Aquesta és una nova proposta de dinamització comercial programada des de l'’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport de la regidoria de turisme, comerç, empresa i ocupació de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

Amb aquesta extensió de l’horari comercial i l’animació de carrer durant la jornada, es vol generar un ambient global d’oci i lleure en el centre del municipi, tot combinant l’oferta de les botigues amb la de restaurants, cafeteries i bars musicals. Aquell mateix vespre també se celebra per primera vegada el Platja d’Aro Solidari; una iniciativa municipal per aconseguir fons en favor d’entitats socials sens ànim de lucre amb implantació al territori -Afatram, Vimar, Viu Autisme i Tresc-, amb la voluntat de donar-hi continuïtat un cop cada any. L

es activitats se centren a l’entorn del gospel amb un taller de formació (inscripció prèvia, 10 euros) i dos concerts amb Gospel d’Aro (dos quarts de vuit del vespre a la Plaça del Mil—lenari, gratuït) i The Gospel Viu Choir (deu de la nit al Palau d’Esports i Congressos, 10 euros). També s’ofereix un pack de taller i concert a un preu únic i conjunt de 15 euros.

Una setmana més tard, el divendres 5 de juliol, també de la mà de l’Associació d’Empresaris amb el suport de l’ajuntament, se celebra la tercera Platja d’Aro Magic Night. Hi haurà espectacles de màgia al Passeig Marítim amb diversos escenari (vuit del vespre), fórmula que es repetirà també a l’Avinguda de S’Agaró i Avinguda del Cavall Bernat (dos quarts d'onze de la nit). També batucada pels principals carrers comercials, correfoc al Passeig Marítim i a la Platja Gran, on a la zona de Cavall Bernat s’hi farà un castell de focs artificials (dos quarts de deu de la nit).

Paral—lelament, fins al 7 de juliol es pot gaudir de la nova campanya gastronòmica Flaire de Vi, amb la participació de 13 restaurants i bars del municipi. Ofereixen tapes, tastos o menús de preus variats –de 4 a 30 euros- amb el vi com a protagonista i fil conductor –a copes o en ampolla sencera-, present en l’oferta de tots els establiments. Se’n pot gaudir a: Bar Bona, Friends, La Tisana, Ca La Pepa, El Racó, El Remei, La Calma Chill Out, El Cafetó, Don Eduardo, Ivan, Sa Cova-NM Suites Hotel, La Torrada, i Hits Box. I també ja està anunciada una nova edició de La Botiga al Carrer en la seva versió estiuenca: dissabte 31 d’agost i diumenge 1 de setembre.