Sergio Baos guanya el primer combat del torneig de dramatúrgia del Temporada Alta

La peça és una sàtira política sobre les interioritats d'un partit de dretes

Sergio Baos ha guanyat el primer combat de dramatúrgia del Temporada Alta de Girona. Ho ha fet amb 'Tot allò que ens uneix', una sàtira política sobre les interioritats d'un partit de dretes, a través del seu tresorer i el seu candidat.

Una peça interpretada per Albert Prat i Joan Negrié que s'ha imposat a 'Pseudònim', interpretada per Georgina Latre i Ester Cort, escrita per Aleix Fauró. Una proposta que tracta sobre dues noies i les moltes coses que tenen en comú i que descobreixen en una trobada casual en un avió.

El públic, però, va escollir la peça de Baos, que guanya així el primer dels combats de dramatúrgia que se celebraran en aquesta edició del Festival Temporada Alta, que ha començat recentment.

Els altres dos combats seran els d'Amparo Vayà contra Pau Coya, el dilluns 16 d'octubre, el d'Isis Martín contra Gemma Rodríguez, el 23 d'octubre, i el de Frank Bayer contra Lali Álvarez, el dia 6 de novembre. Les dues semifinals es faran el 13 i 20 de novembre i la gran final serà el 4 de desembre.