Localitzen a Camprodon un excursionista francès que portava més de vuit hores desaparegut

L'home tenia diverses ferides a les extremitats del cos però es trobava en bon estat de salut

La Policia Nacional van localitzar l'1 d'octubre a Camprodon (Ripollès) un ciutadà francès que portava més de vuit hores desaparegut per la zona del coll d'Ares. L'excursionista tenia diverses ferides a les extremitats del cos, però presentava un bon estat de salut.

La Policia Nacional va activar el protocol per a persones desaparegudes i van avisar el servei d'emergències del 112. A més, també es van mobilitzar els Bombers i les autoritats franceses.

Els companys del desaparegut van explicar que es tractava d'un home d'uns 40 anys, que es deia Jerome i que portava barba, una gorra negra i uns pantalons curts. A més, van informar que no portava telèfon mòbil ni tampoc roba d'abric. Els policies van decidir intensificar la recerca per les baixes temperatures de la zona, sobretot quan cau la nit.

Una patrulla de la Policia Nacional que estava fent la recerca pels voltants de la carreta C-38 va localitzar un home a prop de la carretera que coincidia amb les característiques del desaparegut.

L'home era a uns 16 quilòmetres de la zona on s'havia perdut i estava desorientat. Els policies van comprovar que efectivament era l'home que s'havia perdut i que havia decidit caminar a través de la muntanya per intentar trobar algú que l'ajudés.

La Policia Nacional informa que, tot i que tenia algunes ferides, no va requerir assistència sanitària.