L'Ajuntament invertirà un màxim de 120.000 € anuals en el Girona FC

Puigdemont i Boadas han signat un conveni de col·laboració per un període de cinc anys

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el president del Girona FC, Joaquim Boadas, van signar ahir al matí un conveni de col·laboració que referma l’aposta de l’Ajuntament de Girona pel club i posa les bases per donar continuïtat al projecte d’esport professional a la ciutat.

El conveni de cinc anys de vigència recull el compromís de l’Ajuntament pel que fa a la llicència d’ús i gestió de l’Estadi Municipal de Montilivi al club gironí, li dóna també prioritat d’ús del camp municipal de Torres de Palau als equips de futbol base i cedirà l’ús de les instal·lacions de Puig d’en Roca a partir del conveni que s’establirà entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Girona.

L’acord signat ahir també preveu el compromís per part de l’Ajuntament d’assumir els diferents consums d’aigua i llum, la instal·lació de serveis a diferents punts de l’estadi i diversos costos de manteniment del camp. Així mateix, l’aportació econòmica anual de l’Ajuntament serà d’un màxim de 120.000€ que servirà per fer front a les despeses mencionades anteriorment. D’altra banda el club es compromet a fer un ús correcte de totes les cessions i alhora promocionar en diferents espais i formats la imatge institucional de l’Ajuntament de Girona.

L’alcalde ha reconegut la importància que representa “per la projecció externa de la ciutat, tenir el club competint al futbol professional” i a la vegada “sense oblidar la promoció del futbol de base i totes les altres seccions de l’entitat”.