EscèNit pren els carrers de Girona i també el Teatre Municipal

Un total de 14 espectacles conformen la programació escènica d’estiu

Arriba el juliol i amb ell també els espectacles teatrals als carrers de Girona. Durant tot el mes, des de l’1 fins al 29, s'han programat 14 actuacions de teatre, circ, cabaret, poesia i teatre familiar. Com és habitual, cada dilluns a la tarda es portarà a terme la proposta EscèNit petits, una programació destinada a tota la família amb espectacles de circ, titelles, contes, cançons i una instal.lació de jocs tradicionals de gran format que es desenvolupa per les places del centre i del Barri Vell.
 
La programació per a adults es reparteix en dos blocs: l’interior, que té lloc al Teatre Municipal i a l’Auditori de la Mercè, i a l’exterior, a la plaça dels Jurats i als jardins Fora Muralla. Els espectacles exteriors són gratuïts i aproparan el circ a totes les persones assistents amb dos espectacles de gran volada: Starfatal, de la companyia Los2play, una barreja explosiva d’acrobàcia, malabars i equilibris, i L’home que perdia els botons, del Circ Pànic, una proposta d’alt risc amb la tècnica del pal xinès com a fil conductor i interpretada per Jordi Panareda.
 
Els sis espectacles de sala acullen l’humor i el flamenc amb MMM...Recordo que, de la companyia Las Lolas,  més  quatre propostes de teatre musical molt populars i reconegudes: La flauta màgica, de la companyia Dei Furbi, amb variacions de teatre i música a cappella de l’òpera de Mozart, el 16 de juliol a les 21.30h; Enchanté!, de la companyia Las Divinas, amb un cabaret divertit, burlesc, emotiu i profund, el 17 de juliol a les 21.30h; T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré, el musical dirigit per Elisenda Roca i Andreu Gallén, el 18 de juliol a les 21.30h, i Sing Song Swing, d’Els Pirates Teatre, amb el seu cabaret inspirat en Bob Fosse, el 23 de juliol a les 21.30h.  Tancarà el cicle la companyia gironina La Ditera amb Relatos a Oscuras un espectacle reivindicatiu d’una generació de dones que li atorgà el 1r premi en arts escèniques de la mostra Inund’art 2012.
 
Els espectacles de sala són de pagament a un preu de 5 euros. Hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament amb un descompte d’un 40% a partir de 3 espectacles.