Detinguts per robar a un estanc d'Alp

Els Mossos d'Esquadra han atrapat els quatre lladres en un bosc, tots tenen antecedents

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes per robar en un estanc d'Alp (Cerdanya). Quan els agents han rebut l'avís del robatori, cap a les 6 de la matinada, han muntat un dispositiu amb controls per carretera per intentar atrapar els lladres.

En un dels controls, situat a la carretera N-260, els mossos han vist arribar un turisme amb quatre ocupants que, a mida que arribava al punt del control, reduïa la velocitat. De sobte, quan ja havia arribat a l'alçada dels agents, ha accelerat bruscament i ha fugit a gran velocitat, conduint de forma temerària en zona de corbes sense visibilitat. Poca estona després, han trobat el cotxe ocult en una zona boscosa de Ripoll.

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes com a suposats autors d'un robatori amb força a interior d'establiment. Un d'ells, el conductor del vehicle, ha quedat detingut també per conducció temerària i desobediència a agents de l'autoritat.


Els detinguts, d'edats compreses entre els 20 i 32 anys, són dos homes de nacionalitat romanesa, veïns de Blanes i Lloret de Mar (Selva) i dos homes de nacionalitat italiana amb domicili desconegut.

Pels voltants de les sis del matí, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del robatori amb força a un estanc de la població d'Alp (Cerdanya). Els mossos de Ripoll han establert controls a les principals vies de fugida per localitzar els autors.

Poc després de tenir muntat un dels controls a la N-260, els agents han vist un turisme aproximant-se amb quatre ocupants. El cotxe, tot i afluixar inicialment la marxa, quan ha arribat a l'alçada dels agents, ha accelerat bruscament i ha fugit.

Diverses patrulles l'han perseguit per interceptar-lo però el cotxe circulava temeràriament fent avançaments a gran velocitat en corbes sense visibilitat.

Poc després els mossos han localitzat el vehicle amagat amb els quatre ocupants en una zona boscosa de la font del Sant de Ripoll.

Els vehicles policials li han barrat el pas, han identificat i detingut els quatre ocupants. Quan els mossos han escorcollat el cotxe han localitzat una llanterna petita, una eina per forçar panys, quatre telèfons mòbils, un passamuntanyes i prop de 60 cartrons de tabac de diverses marques que els lladres havien amagat en un marge proper a un camp de conreu.

Els detinguts, tots amb antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll.