Ryanair connectarà Girona amb la capital del Marroc el proper hivern

La nova ruta amb Rabat tindrà tres freqüències setmanals i s'engegarà a partir del 7 de novembre

L'aerolínia de baix cost Ryanair connectarà l'aeroport de Girona amb la capital del Marroc a partir d'aquest hivern. La nova ruta tindrà tres freqüències setmanals i s'engegarà a partir del 7 de novembre. A partir d'aleshores, un avió de la companyia irlandesa connectarà les dues ciutats amb un vol diari d'anada i tornada els dimarts, dijous i dissabtes.

El responsable de màrqueting i vendes de Ryanair a l'Estat, Luis Fernández-Mellado, assegura que la demanda "promet ser enorme". Coincidint amb la posada en funcionament de la nova ruta des de Girona, Ryanair també n'engegarà una altra amb Rabat. En aquest cas, des de Madrid. Actualment, la companyia opera vuit rutes entre l'Estat i el Marroc.

La nova ruta entre l'aeroport de Vilobí d'Onyar i el de Rabat s'engegarà el 7 de novembre i formarà part de la programació d'hivern de la companyia a Girona. Hi haurà tres freqüències setmanals (els dimarts, dijous i dissabtes). Des de l'aeroport gironí, cadascun d'aquests tres dies un avió de Ryanair s'enlairarà a tres quarts menys cinc de deu del matí i aterrarà a Rabat poc després de dos quarts d'onze (hora local).

Des de la capital del Marroc, el mateix avió sortirà a les onze del matí i arribarà a Girona pels voltants de les dues de la tarda. La posada en marxa de la nova connexió entre Vilobí d'Onyar i Rabat coincidirà amb una altra ruta operada per Ryanair cap a aquest destí del nord de l'Àfrica (en aquest cas, des de Madrid).

El responsable de màrqueting i vendes de l'aerolínia de baix cost ha recordat que aquestes dues noves rutes s'afegiran a les vuit que ara ja opera Ryanair entre l'Estat i aeroports marroquís. "La demanda promet ser enorme", ha subratllat Fernández-Mellado.

Coincidint amb l'anunci de la nova ruta, Ryanair ha llançat una oferta de places a partir de 36,99 euros per viatjar des de Girona a Rabat entre el 7 de novembre i el 12 de desembre d'aquest any.