Junts demana al batlle de Palamós que deixi l'alcaldia però no l'acta de regidor

Es mostren oberts a entrar al govern amb ERC i PSC per aprovar els pressupostos

El grup municipal de Junts a Palamós (Baix Empordà) ha demanat avui a l'alcalde del municipi, Lluís Puig (ERC), que faci un pas al costat deixant l'alcaldia però no l'acta de regidor alhora que permeti l'entrada de la formació liderada per Raimon Trujillo a l'equip de govern.

La futura coalició entre Junts, ERC i PSC hauria de servir per aprovar els pressupostos, tal i com ha explicat el portaveu del grup a l'oposició a través d'un comunicat assegurant que "l'obstacle" que a dia d'avui impedeix tirar-los endavant és "la continuïtat en el càrrec de l’actual alcalde".

Trujillo es desmarca així de la moció de censura que la portaveu de Som-hi per Palamós, Maria Teresa Ferrés ha proposat i demana als regidors republicans i socialistes que es posin a "treballar per aconseguir desbloquejar la situació".

Des de Junts manifesten “que no és un moment fàcil", que "el més còmode és quedar-se a l’oposició" però alhora el que volen és "acabar amb les especulacions i treballar pel futur" de la vila marinera.