Duran carrega contra TV3, RAC1, CDC i alguns d'Unió

Els acusa d'aplanar el terreny a ERC

El president del Comitè de Govern d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) i secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, considera que TV3 i RAC1, així com també CDC i "alguns d'Unió" estan "aplanant el terreny" a ERC.

Una afirmació que el líder d'UDC hauria fet davant d'uns 200 càrrecs del partit que van assistir el passat divendres a l'Assemblea Intercomarcal de la formació, segons el mateix rotatiu. En el mateix discurs, Duran va insinuar que el procés de transició nacional quedarà en no-res i va assegurar que ERC no té "ni puta idea del que és la responsabilitat de governar".

Segons recull el 'Diari de Girona', que assegura haver tingut accés a una gravació del discurs, que era tancat als mitjans de comunicació, Duran i Lleida va recordar que CiU està "patint un desgast molt important mentre ERC està vivint una lluna de mel". "Qui es crema som nosaltres", va dir, mentre ERC "no pren cap decisió" i "tots plegats, TV3, Polònia, RAC1, Convergència i alguns d'Unió fem un discurs que està aplanant el terreny a ERC".


 
Duran també va tenir crítiques dures contra els republicans. El líder d'UDC va lamentar que els republicans denunciïn "només una cosa: que Catalunya té un dèficit fiscal del 7,8 o el 9%" per culpa de Madrid, mentre que a Catalunya a més "hi ha retallades perquè aquest país va estar governat per una gent irresponsable que no tenin ni puta idea del que és la responsabilitat de governar".

Duran va afegir que "aquests són també Esquerra Republicana".Sobre el procés de transició nacional, el líder d'UDC va insinuar que quedarà en res, tot apel·lant a "trobar-se d'aquí quatre anys" per veure "en què ha quedat aquest procés".