Desarticulada una xarxa de distribució d'anabolitzants a Figueres

S'ha detingut una persona i intervingut 62.000 dosis dopants

Agents de la Guàrdia Civil, dins el marc de l'operació Agaporni, han desarticulat una xarxa de trànsit d'anabolitzants que operava en territori nacional (Múrcia, València i Figueres).

Aquesta es dedicava a importar la mercaderia de diferents països d'Europa i Àsia. Els agents han procedit a la detenció de dues persones i a la presa de declaració en qualitat d'investigada d'una altra. Tots ells de nacionalitat espanyola.

Els agents de Policia Judicial han portat a terme diversos registres domiciliaris a Alhama de Múrcia, on hi havia el principal punt d'emmagatzematge de la substància, es dedicaven a importar la mercaderia per diferents països d'Europa i Àsia, burlant els controls de frontera, camuflant la mercaderia i posant-la en circulació als diferents consumidors amb qui contactaven a través de xarxes socials.

Els agents van procedir a la detenció de dues persones a Múrcia i a Figueres (Alt Empordà) i a la presa de declaració d'una altra en qualitat d'investigada a València, com a presumptes autors de delictes contra la salut pública, blanqueig de capitals i pertinença a grup criminal.

Les diligències instruïdes, els detinguts i les substàncies intervingudes han estat posades a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 dels de Figueres.