Quatre detinguts acusats de robatoris amb força en dos habitatges de Ripoll

Els Mossos els van enxampar a Vic mentre fugien en direcció Barcelona

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic van arrestar ahir quatre persones, tres homes de 45 dos d'ells, un de 48 anys, i una dona de 54 anys, acusats de dues temptatives de robatoris amb força a Ripoll.

Els fets van tenir lloc a les deu del matí quan es van produir dos robatoris amb força a l’avinguda Ripollès de Ripoll, en grau de temptativa. De seguida els agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Ripoll van informar als Mossos de Vic que un vehicle havia sortit de la població de Ripoll en direcció a la seva ciutat, ocupat per quatre persones i que podrien estar implicades en els robatoris.

Els agents van establir un punt de vigilància a la carretera C-17 al punt quilomètric 57 i cap a les 11:30h van veure passar un vehicle que coincidia amb la descripció que els seus companys els havien facilitat.

Els van seguir i aturar finalment al punt quilomètric 52 mentre aquests escapaven en direcció Barcelona i van procedir a identificar els quatre ocupants. En l’escorcoll del maleter van localitzar tot d’objectes que es fan servir en robatoris interior de domicilis. Entre els objectes localitzats s'hi trobava un bec de lloro, una clau anglesa, tornavisos, claus planes, cargols, rossinyols i guants, entre d'altres.

Durant l’escorcoll, la patrulla de Vic va contactar amb la patrulla de Ripoll i van poder comprovar que la descripció que facilitava un testimoni coincidia amb el vehicle i les persones que tenien aturades.

A més, quan els agents van identificar a un dels ocupants, li constava una ordre de detenció de la comissaria Girona relacionada amb robatoris amb força a domicilis.

Els tres dels detinguts tenen antecedents per robatoris amb força a domicilis.