Ferit un home apunyalat durant una baralla al carrer a Figueres

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació i busquen al responsable

Una baralla entre dues persones ha acabat amb un ferit després de ser apunyalat en ple carrer a Figueres (Alt Empordà) aquest vespre.

Els fets han tingut lloc a les 20:06h al carrer Méndez Núñez de la capital altempordanesa, prop de l'estació de tren i d'autobusos. Prèviament els dos homes haurien iniciat una discussió en un bar proper que fonts policials qualifiquen de ser "conflictiu".

Després de l'avís al 112 que han donat els veïns, s'han desplaçat fins allà diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana.

En arribar s'han trobat a un home al terra ferit d'una punyalada i sagnant. Membres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) hi han arribat amb una ambulància medicalitzada i l'han atès in situ per posteriorment traslladar-lo a l'hospital de Figueres sense transcendir de moment la gravetat de les ferides.

Mentrestant els agents dels Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir la relació entre els dos implicats en la baralla i la motivació, alhora que han iniciat una cerca per trobar l'autor de l'apunyalament.