Mor la passatgera de 87 anys d'un cotxe en un xoc frontal entre dos turismes a Vilademuls

El conductor de l'altre vehicle va ser detingut per circular quintuplicant la taxa d'alcohol permesa

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que ahir al vespre es va registrar un sinistre viari mortal a l’N-II al punt quilomètric 732,3 a Vilademuls (Pla de l’Estany). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 18:53h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre dos turismes i va morir la passatgera davantera d’un dels cotxes, M.G T, de 87 anys i veïna de Celrà. La conductora i un passatger posterior del mateix vehicle van resultar ferits menys greus i van ser traslladats a l’hospital Josep Trueta de Girona.

El conductor i únic ocupant de l'altre vehicle implicat va resultar ferit menys greu i els Mossos d’Esquadra el van detenir per un homicidi per imprudència greu i per un delicte contra la seguretat viària, atès que va donar positiu penal en alcoholèmia amb una taxa de 1,23 mg/l, cinc vegades més del permès.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van realitzar tasques d’excarceració, i tres ambulàncies i l’equip de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).