Lloret veta una empresa britànica que assenyala com l'origen de baralles al carrer

El darrer succés va acabar amb cinc detinguts i diversos apunyalats

L'Ajuntament de Lloret de Mar (Selva) ha comunicat a l'empresa britànica Dancehall Episode que no podrà tornar al municipi.

Segons un comunicat del consistori, s'han reunit amb l'organitzador d'esdeveniments després que la passada matinada hi hagués incidències al carrer i una baralla que ha acabat amb cinc detinguts i diversos ferits per arma blanca i un altre ferit amb un trau al cap.

Dancehall Episode organitza una festa a Disco Privé, situada a l'avinguda de Just Marlés, que l'Ajuntament assenyala com l'origen de les baralles.

El govern municipal s'ha reunit aquest dissabte amb la Policia Local i els Mossos d'Esquadra per analitzar la situació i el regidor de turisme, Frederic Guich, ha explicat que han comunicat a l'organitzador que "no és benvingut a Lloret".

L’Ajuntament també ha remarcat que actuarà contra els establiments de Lloret que han donat cobertura tant a aquest esdeveniment com a d’altres operatives com Summer Rockz aquesta temporada.

L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, destaca que “Serem contundents i aplicarem les sancions i mesures necessàries, tant als organitzadors com als establiments col·laboradors ja siguin d’activitats d’oci com d’allotjament, per erradicar aquest tipus d’activitats i que no tornin a Lloret la temporada vinent. Aquest tipus d’activitats perjudiquen greument els interessos del municipi i no estan alineats amb el turisme responsable que volem i que mereix Lloret i la seva gent. No volem que tornin mai més a Lloret”.