La Policia Local de la Bisbal evita la ocupació d'un habitatge

Dos joves de 19 i 26 anys han resultat detinguts

La Policia Local de la Bisbal d’Empordà ha detingut dues persones aquesta matinada que estaven intentant forçar la porta d’un pis per tal d’ocupar-lo.

Un veí ha informat al cos policial bisbalenc que estava sentint soroll, com si algú estigués forçant la porta d’un immoble. El veí va aconseguir obtenir diverses imatges dels fets: hi havia dos individus amb el rostre tapat, amb ulleres de sol i gorra, a fi de no ser identificats.

Quan els agents han arribat al lloc dels fets els han enxampat fugint. Durant l’escorcoll de les persones i el seu vehicle han localitzat un trepant i unes tenalles de grans dimensions, les quals van ser utilitzades per intentar forçar la porta de seguretat. Ambdós joves, de 19 i 26 anys i de nacionalitat marroquina, van ser identificats i ja havien estat implicats en diversos actes similars al mateix municipi.

Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Dilmé, "a les màfies de les ocupacions i als que ocupen per delinquir els hi ha de quedar clar que ara, amb el nou govern, a la Bisbal hi ha tolerància zero en aquest tema i la policia actuarà amb tota la contundència i totes les eines que ens permeti la legalitat vigent".

Dilmé ha afegit que en aquest cas "ha estat vital la col·laboració ciutadana i encoratjo a la ciutadania a estar amatent davant aquestes situacions i col·laborar amb la policia per poder actuar amb la màxima rapidesa i evitar així que es consumi l’ocupació".