Olot adjudica a la Fageda ''la Granja'' del mercat municipal

L'empresa vol generar ocupació a persones en situació de vulnerabilitat

La Fageda va obrir el passat 18 de setembre “La Granja”, el nou servei de bar cafeteria de la Plaça Mercat d’Olot. Es tracta d’una nova iniciativa amb la que l'empresa vol continuar generant ocupació per a les persones de la comarca que es troben en situació de vulnerabilitat, especialment amb discapacitat intel·lectual i/o amb trastorn mental. Ahir, el consistori en va adjudicar la concessió d'aquest lloc de venda al Marcat.

Amb aquesta granja, la Fageda suma una nova iniciativa al projecte social que varen iniciar fa més de quaranta anys amb l’objectiu de millorar la vida de persones en situació de vulnerabilitat de la Garrotxa.

“La Granja de la Fageda” obre al públic de dilluns a dissabte a la Plaça Mercat. Un equip de vuit persones es distribueix en torns de matí i tarda per oferir des d’aquest servei de la plaça Mercat productes de qualitats gràcies a col·laboracions amb diferents botigues de la ciutat i altres comerços de la comarca.

Avui la Fageda elabora productes làctics, gelats, melmelades, disposa d’una secció de jardineria, ramaderia i més recentment i en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot, ha impulsat l’escola de Noves Oportunitats NOIMA.