Tres ferits lleus en caure la bastida on treballaven a l'Espai Gironès

Els homes han estat traslladats en ambulància i helicòpter al Trueta

ACTUALITZAT 17h | Tres persones que estaven treballant enfilades damunt una bastida a Salt (Gironès) han patit un accident laboral aquest matí després de desplomar-se l'estructura on treballaven.

Els implicats es trobaven ferits de diversa gravetat en primera instància, un d'ells greu mentre que els altres dos menys greus.

Els fets han tingut lloc pels volts de les onze del matí al centre comercial Espai Gironès situat al Camí dels Carlins. Els treballadors estarien formigonant l'encofrat d'una nova construcció, quan un pilar ha cedit i ha provocat l'accident.

 Els Bombers han activat nou dotacions terrestres i han treballat per alliberar a dos dels empleats atrapats. Per la seva banda el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) hi ha desplaçat cinc unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat.

Els Mossos també treballen en el lloc dels fets i han posat els fets en coneixement del departament d'Empresa i Treball.

Les obres s'estaven fent fora del centre comercial i l'activitat no ha quedat afectada.

Pels voltants de les cinc de la tarda des de l'Hospital Josep Trueta de Girona s'ha informat que els tres ferits es trobaven en estat lleu.